Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG V10-phablet mogelijk te zien op deze afbeeldingen

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2015, 8:56 CategorieAndroid

Er zijn enkele afbeeldingen opgedoken waarop we mogelijk de onaangekondigde phablet met twee schermen, LG V10, te zien krijgen. Op de afbeeldingen is duidelijk te zien dat het tweede scherm zich bovenaan het grote scherm bevindt.

Is dit de LG V10-phablet?

Eerder deze maand dook ineens het gerucht over de LG V10-phablet. Dit zou een smartphone/tablet-hybride moeten worden met een unieke feature en die unieke feature zou een tweede scherm moeten zijn. Geen groot scherm, bijvoorbeeld op de achterkant, maar een extra schermpje dat zich (blijkbaar) boven het 5,7 inch-scherm bevindt. Met dat extra schermpje aan boord zou je sneller toegang krijgen tot enkele apps, instellingen en meer – je zou er zelfs een berichtje op kunnen lezen, zonder het grotere scherm uit slaapstand te halen.

lg-v10-lek-2

Wat verder opvalt is dat er ook twee camera’s aan de voorkant van het apparaat zouden zitten. Daarmee is het straks wellicht mogelijk 3D-foto’s te maken met de selfiesnapper, zoals de front camera ook wel eens genoemd wordt. De resolutie van het 5,7 inch-scherm zou neerkomen op 1440 bij 2560 pixels. Onder de motorkap zouden we een Snapdragon 808 kunnen aantreffen, evenals 3GB aan werkgeheugen en 64GB aan intern geheugen. De camera aan de achterkant zou 16 megapixels hebben. Ook bevinden de fysieke knoppen zich op de achterkant.

Op 1 oktober organiseert LG een evenement – mogelijk wordt de LG V10 daar aangekondigd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.