Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG werkt aan LG V10-phablet, met een 5,7 inch-scherm’

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2015, 11:18 CategorieAndroid

LG zou momenteel werken aan een nieuwe phablet met een 5,7 inch-scherm, inclusief een kleiner scherm voor specifieke doeleindes. Op dat kleinere scherm zou je bijvoorbeeld berichten op kunnen lezen, zonder het grote scherm te hoeven gebruiken.

LG V10 met kleiner display voor specifieke functies

Fabrikant LG zou op dit moment werken aan de LG V10. Dit zou een phablet met een scherm van 5,7 inch moeten zijn. Daarnaast zou de V10 voorzien worden van een kleiner display aan de bovenkant, waar je zelf zou kunnen instellen wat je daarop wil zien. Online wordt er een vergelijking gemaakt met de Samsung Continuum-smartphone, die eveneens voorzien is van een klein, toegewijd display, waarop je bijvoorbeeld je berichten of snelle instellingen op kunt lezen, inzien en veranderen. Destijds was dat nog handig, met die kleine schermen.

Maar of je dat anno 2015 nog nodig hebt met schermen die een tablet lijken te evenaren, is natuurlijk nog maar de vraagt. In tegenstelling tot het Samsung-apparaat, zou dat schermpje zich bovenaan de phablet bevinden. Mocht dat kleine display ervoor kunnen zorgen dat de batterij langer meegaat door het grote scherm op zwart te laten staan, dan zou dat nog wel eens een goede functie kunnen zijn. Maar voorlopig lijkt het er toch echt op dat het een onhandige feature is waar niemand echt op zit te wachten; laten we de aankondiging afwachten.

Naast de info over het 5,7 inch-scherm, is ook naar buiten gebracht dat deze phablet een qhd-resolutie, Snapdragon 808-processor, 3GB aan werkgeheugen, 64GB aan intern geheugen en camera’s van 16 en 5 megapixels krijgt. Daarnaast zou het ook een microSD-kaartlezer krijgen, evenals een vingerafdrukscanner en natuurlijk dat extra scherm.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.