Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech kondigt Create Keyboard Case voor de iPad Pro aan

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2015, 10:44 CategorieAccessoires

Gisteren heeft Apple de nieuwe iPad Pro met 12,9-inch scherm officieel uit de doeken gedaan en samen met deze tablet werd een aantal accessoires gepresenteerd. Zo komt Apple met het Smart Keyboard, een cover met ingebouwd toetsenbord. Maar, Logitech zou Logitech niet zijn als het bedrijf niet ook een eigen alternatief uitbracht.

Direct na de presentatie van de iPad Pro kondigt Logitech namelijk het Create-toetsenbord aan dat samen met Apple ontwikkeld is. De cover maakt gebruik van de speciale Smart Connector die aan de zijkant van de iPad Pro verwerkt zit waardoor de connectie magnetisch is en data over en weer gestuurd kan worden. Er wordt dus niet gebruik gemaakt van een Bluetooth-koppeling.

Logitech voorziet het nieuwe toetsenbord van een textiel-afwerking aan de buitenzijde en een plastic binnenzijde. Volgens het bedrijf beschermt de buitenzijde tegen stoten en krassen maar vooral ook tegen een kopje koffie dat gemorst wordt. Veel meer weten we momenteel niet over de Create Keyboard Case voor de iPad Pro maar kijkend naar de prijs van 169 dollar voor Apple’s eigen variant zal de prijs van het Logitech-keyboard hier niet ver uit de buurt liggen.

We verwachten de Logitech Create Keyboard Case voor de iPad Pro in november, de maand dat de tablet op de markt verschijnt, in de winkels.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.