Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lumia 950 XL te zien op gelekte presentatieslides’

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2015, 9:18 CategorieWindows

De onaangekondigde Microsoft Lumia 950 XL-phablet is opgedoken in enkele presentatieslides, die de aankondiging laten zien. De verwachting is dat Microsoft deze toestellen tijdens een persevenement op 6 oktober zal onthullen, samen met de Surface Pro 4.

Gelekte afbeeldingen: dit is de Lumia 950 XL

Op 6 oktober zal Microsoft een persevenement organiseren, waar we onder de producten als de Surface Pro 4 en de Lumia 950 XL-phablet mogen verwachten. Mogelijk is de (Spaanstalige versie van) de presentatie al gelekt, aangezien er afbeeldingen zijn opgedoken waarop we de aankondiging van die phablet te zien krijgen. Het zou hier gaan om ene interne presentatie die Microsoft aan zijn medewerkers heeft gegeven – het is hoe dan ook een presentatie en het toestel dat we erop te zien krijgen, is in elk geval de Lumia 950 XL.

lumia-950-xl-leak

Over de 950 XL (codenaam: Cityman) wordt gezegd dat het een phablet met een scherm van 5,7 inch wordt. Aan de achterkant van het toestel zit een twintig megapixel Pure View-camera, die een beetje uitsteekt, inclusief LED-verlichting. De Lumia 950 XL zou tevens ondersteuning aanbieden voor de Surface Pen en zou ook een speciaal hoesje krijgen met daarop een ronde uitsnede, zodat je snel toegang krijgt tot je notificaties. Beide apparaten zouden tevens een usb type-c-aansluiting krijgen en draadloos kunnen worden opgeladen middels Qi.

De schermresolutie van de phablet is volgens de geruchten 1440 bij 2560 pixels en onder de motorkap zou een 64 bit Snapdragon 810 octacore-processor moeten zitten. Het apparaat zou 3GB aan werkgeheugen met zich meekrijgen, evenals 32GB aan intern geheugen. Daarnaast zou de Cityman een batterij met een vermogen van 3300 mAh krijgen. Eerder werd aangegeven dat Microsoft in oktober een evenement zal organiseren, waar onder meer de Surface Pro 4 en een nieuw model van de Microsoft Band 2 zou worden aangekondigd.

 

  • Delen:
Microsoft Lumia 950 XL
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.