Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft Lumia 950 XL even duur als Apple iPhone 6s’

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2015, 11:27 CategorieiPhone

Naar verluidt wil Microsoft de Lumia 950 XL even duur maken als de iPhone 6s, maar dan wel inclusief flink wat accessoires voor de phablet. In totaal zou dat accessoirepakket al een waarde hebben van tenminste tweehonderd euro.

Gerucht: Lumia 950 XL even duur als iPhone 6s

Volgens een nieuw gerucht wil Microsoft de Lumia 950 XL even duur in de markt zetten als de iPhone 6s. Die prijs zou dan wel inclusief een accessoirepakket zijn ter waarde van tweehonderd euro. Een precieze prijs heeft de bron van dit gerucht nog niet naar buiten gebracht, maar het zou om en nabij die van de iPhone 6s moeten zijn. Momenteel is die smartphone het duurst in Frankrijk: daar kost het apparaat bijna 750 euro. Mensen in Noord-Amerika betalen het minste voor het product, namelijk, omgerekend, bijna 580 euro.

De prijs zal dus ergens tussen die twee getallen moeten gaan liggen. Overigens is nog niet bekendgemaakt welke accessoires we zullen terugvinden in het pakket van tweehonderd euro, maar het zou ons in elk geval niets verbazen als er tenminste een Continuum-dock en Bluetooth-speaker aanwezig is. De verwachting is dat Microsoft de nieuwe Lumia 950 XL, samen met het kleinere broertje, op 6 oktober zal aankondigen, samen met de nieuwe Surface Pro 4 en Microsoft Band 2-wearable. Op een nieuwe Xbox hoeven we niet te rekenen.

  • Delen:
Microsoft Lumia 950 XL
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.