Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft presenteert nieuwe producten op 6 oktober

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2015, 10:45 CategorieWindows

Microsoft heeft leden van de pers uitgenodigd voor een perspresentatie op 6 oktober, waar het nieuwe Windows 10-producten presenteert. Om welke producten het gaat is uiteraard niet bekend, maar er kan zomaar een nieuwe Surface Pro-tablet worden gepresenteerd.

Meer van Microsoft op 6 oktober

Microsoft is begonnen met het uitnodigen van journalisten voor een presentatie op 6 oktober. Op die dag zal het bedrijf enkele nieuwe producten met daarop Windows 10 gaan tonen, maar welke dat zijn is nog niet bekendgemaakt. Wel zijn er natuurlijk een aantal geruchten, die spreken over een Lumia-phablet en de nieuwe Surface Pro 4, waarvan we allemaal weten dat die ooit moet komen. Maar het kan ook zomaar zijn dat we nieuws krijgen over de wearable Microsoft Band of de gameconsole Xbox One – wie het weet, mag het zeggen.

Over de Surface Pro 4 weten we, wederom via het geruchtencircuit, dat die qua design niet heel anders gaat zijn. Microsoft heeft beloofd dat het uiterlijk niet zal worden aangepast, zodat de mensen en bedrijven die hebben geïnvesteerd in accessoires niet de dupe worden van een nieuw design en alles opnieuw zouden moeten kopen. Dat betekent echter niet dat er niets verandert: de schermresolutie zou bijvoorbeeld omhoog kunnen gaan en de tablet zou dunner kunnen worden – hopelijk horen we er tijdens het event in oktober meer over.

Het is nu dus afwachten totdat de informatie of vroegtijdig lekt of Microsoft zelf de aankondigingen begin volgende maand doet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.