Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nexus 6P krijgt 3GB werkgeheugen en Snapdragon 810’

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2015, 10:40 CategorieAndroid

Er zijn slides van een presentatie gelekt waarop we de Nexus 6P terugzien, die 3GB aan werkgeheugen en een Snapdragon 810 krijgt. Ook wordt de phablet voorzien van een batterij met een vermogen 3450 mAh en natuurlijk Android 6.0 Marshmallow.

Gelekte slides: dit is de Nexus 6P van Google en Huawei

Er heeft een behoorlijk grote lek plaatsgevonden met betrekking tot de Nexus 6P van Google en Huawei: er zijn namelijk veel presentatieslides gelekt van het toestel. Waarschijnlijk zijn dit niet de slides die we op 29 september gaan zien, maar lijken ze bedoeld voor het winkelpersoneel. De slides bevestigen een aantal geruchten die we al eerder tegenkwamen over het apparaat: zo krijgt het een batterij met een vermogen van 3450 mAh en weegt het 178 gram – wat zes gram lichter is dan zijn voorganger, die een lichtere batterij aan boord heeft.

Verder komen we de volgende specs tegen op de slides.

 • Twee stereospeakers aan de voorkant;
 • Metalen frame;
 • Amoled-scherm van 5,7 inch;
 • Usb type-c-aansluiting;
 • Qualcomm Snapdragon 810-processor;
 • 3GB aan werkgeheugen;
 • Camera van 12,,3 megapixels;
 • Beschikt over quick charging;
 • Gorilla Glass 4;
 • Android 6.0 Marshmallow;
 • Google Now on Tap;
 • Versies met 32, 64 en 128GB;
 • Kleuren: Aluminium, Graphite, Frost en Gold.

Ook kwamen nog enkele opvallende dingen tegen. Zo steekt de camera aan de achterkant toch niet zo veel als als aanvankelijk gedacht. Ook zal de gouden kleuroptie eerst alleen in Japan beschikbaar zijn. Ook bevestigen de slides de vingerafdrukscanner op de achterkant van het apparaat.

 • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.