Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nexus 6P te zien bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2015, 16:15 CategorieAndroid

De onaangekondigde Nexus 6P van Huawei en Google is gespot bij de FCC. Niet vreemd, aangezien de phablet mogelijk morgen wordt aangekondigd. De meest opvallende vermelding op de website is dat de nieuwe Nexus 6 ondersteuning krijgt voor microSD-kaarten.

Krijgt de Nexus 6P van Huawei microSD-kaartondersteuning?

Dit weekend vond er al een grote lek plaats waar we zo’n beetje alle informatie omtrent de onaangekondigde Huawei Nexus 6P te zien hebben gekregen, maar blijkbaar weten we nog lang niet alles. De Nexus 6P is namelijk gespot bij de FCC, de Amerikaanse waakhond op het gebied van telecommunicatie. Op de pagina van de Nexus 6P is te lezen dat het toestel ondersteuning aanbiedt voor een microSD-kaart, waarvan momenteel niet bekend is tot hoeveel gigabyte het toestel ondersteunt. Mogelijk is 128GB.

Dit zou nog wel eens een behoorlijke onthulling kunnen zijn morgen, aangezien Google dan een perspresentatie zal houden en vermoedelijk niet alles de Nexus 5X, maar ook de Nexus 6P gaat aankondigen. Nexus-apparaten ondersteunen al langere tijd geen microSD-kaart meer en het zal voor een hoop toekomstige kopers een enorme plus zijn wanneer die dus terugkeert met dit nieuwe Nexus-model. Verder zijn de onderstaande specs te vinden bij de FCC, die eigenlijk overeenkomen met de specs die we eerder vandaag behandeld hebben.

  • Screen: 5.7”, 518 PPI, WQHD AMOLED
  • Camera: 12.3MP Rear / 8MP Front (1.55 μM, F2.0 / 1.4 μM FF) – Final resolution of the images may be less than 12.3MP
  • Processor: Qualcomm® Snapdragon™ 810 v2.1 processor
  • Battery: 3,450 mAh (Built-in)
  • Dimensions: 159.4 x 77.8 x 7.3
  • Weight: 178g
  • RAM: 3 GB (LPDDR4)
  • Storage: Comes in 32/64/128 GB

Gelukkig hoeven we nu nog maar één dag te wachten op de officiële onthulling.

  • Delen:
Google Nexus 6
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.