‘Nexus 6P te zien op gelekte afbeelding’

23 september 2015 1 Minuut 0 Reacties
google-huawei-nexus-6p-lek

Er is een afbeelding opgedoken waarop we mogelijk de onaangekondigde Huawei Nexus 6P op zien. De phablet wordt eind september verwacht. Tot die tijd moeten we het doen met de afbeelding die je in het groot kunt bekijken in dit bericht.

Is dit de Huawei Nexus 6P?

Dit jaar zal Google voor het eerst – naar verluidt – twee smartphones gaan lanceren tijdens het jaarlijkse evenement in de herfst. Normaliter presenteert Google één smartphone en één tablet, maar dit jaar lijkt het er tot dusver op dat we de nieuwe Nexus 5 (LG Nexus 5X) en de nieuwe Nexus 6 (Huawei Nexus 6P) gaan zien – waarvan de laatstgenoemde natuurlijk een phablet is. De verwachting is dat we beide smartphones en meer gaan tegenkomen op 29 september, de dag dat Google zijn presentatie zal houden.

Mogelijk weten we nu hoe de Huawei Nexus 6P eruit komt te zien, namelijk zoals hierboven afgebeeld. Vorig jaar lekte de Google Nexus 6, gemaakt door Motorola, ook een paar weken voordat die werd aangekondigd, dus het zou zomaar kunnen zijn dat het nu wederom het geval is. De Huawei Nexus 6P zou een scherm van 5,7 inch krijgen, evenals een qhd-resolutie, 3GB aan werkgeheugen, een Snapdragon 810-processor, 32 tot 128GB aan interne opslagruimte en natuurlijk Android 6.0 Marshmallow, direct vanuit de doos.

Reacties (0)