Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Amazon Kindle Fire-tablets mogelijk te zien op renders

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2015, 15:56 CategorieAndroid

Er zijn renders gelekt waarop we mogelijk de nieuwe Amazon Kindle Fire-tablets te zien krijgen die Amazon nog moet aankondigen. Wanneer die aankondiging plaatsvindt, is nog niet bekendgemaakt – maar het kan nu niet lang meer duren.

Zijn dit de nieuwe Amazon Kindle Fire-tablets?

Nog voordat Amazon de tablets zelf heeft aangekondigd, zijn er mogelijk al renders gelekt van de nieuwe Amazon Kindle Fire-tablets. Qua specs weten we helemaal nog niet zo veel over de nieuwe tablets, maar qua design zou je nu al voorzichtig kunnen stellen dat we te maken hebben met een design dat helaas niet verrast. De beelden zijn afkomstig van een populaire lekker op het internet genaamd Evan Blass, ook wel bekend als @evleaks op Twitter. Deze jongeman heeft het wel eens vaker bij het juiste eind gehad.

Zoals het er nu naar uitziet krijgen de nieuwe Amazon Kindle Fire-tablets een vlakke voor- en achterkant, afgewerkt met een metalen frame. Bovenop het apparaat vinden we zowel de aan- en uitknop, evenals de knoppen voor de volumeregeling. Ook zien we de camera zitten, helemaal in de linker bovenhoek op het bovenstaande plaatje. Zoals je kunt verwachten staat het logo van Amazon prominent in beeld. Qua software is er wel een verschil op te merken: het lijkt erop dat het OS veel meer gaat lijken op Android zelf.

Het is nu wachten totdat Amazon de tien inch-Kindle Fire-tablets gaat aankondigen. Wanneer dat gebeurt, is onbekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.