Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

NOS steekt iOS-app in een nieuw jasje met interactieve content

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2015, 9:53 CategorieSoftware

NOS heeft een update uitgebracht voor haar iOS-app, de app focust nu veel meer op storytelling en dynamische content.

NOS zet in op storytelling

De nieuwsberichten in de NOS-app waren tot voorheen nogal droog, vanaf nu zien artikels er veel beter uit. In de artikels verschijnt nu ook andere content zoals YouTube-filmpjes, quotes, tweets en Facebookberichten. Er zijn ook twee nieuwe categorieën toegevoegd: Tech en Cultuur & Media.

De app ondervond nogal wat problemen als er breaking nieuwsberichten werden gepubliceerd, aangezien iedereen dan een notificatie ontving en tegelijkertijd het bericht opende. Volgens de omroep zijn die problemen nu verholpen.

Er was eerder deze week al een update voor de NOS Play app, die gebruikers een melding geeft wanneer streams van programma’s, zoals het journaal of sportuitzendingen, starten. Die kan je dan ook aan de hand van een Chromecast op je TV bekijken. Die app is voorlopig enkel beschikbaar voor de iPhone.

  • NOS
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.