Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nvidia Shield Tablet voorzien van Stagefright-patch

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2015, 11:38 CategorieAndroid

Nvidia heeft een nieuwe update vrijgegeven voor de Nvidia Shield Tablet, waarmee het onder meer de Stagefright-bug patcht. Dat is niet de enige verandering die deze update met zich mee brengt: alle details lees je in dit bericht.

Stagefright-patch voor Nvdia Shield Tablet nu te downloaden

Android heeft op dit moment een groot probleem: bijna alle apparaten die draaien op de software, zijn gevoelig voor de zogenaamde Stagefright-bug. Enkele fabrikanten hebben al hard gewerkt aan updates voor hun Android-smartphones en -tablets, waaronder natuurlijk Google. Dat bedrijf, als eigenaar van Android, heeft aan Nexus-eigenaren beloofd dat er nu maandelijks updates met het oog op beveiliging worden uitgebracht. Enkele andere fabrikanten, zoals Motorola, hebben ook al patches uitgebracht voor Stagefright.

Nvidia is zeker niet de laatste fabrikanten dus een patch uitbrengt voor Stagefright, aangezien er nog een hoop andere producenten zijn die nog niets van zich hebben laten horen. Hoe dan ook, check even op je Nvidia Shield Tablet of de update al beschikbaar is voor je. Alles lager dan versienummer 3.1.1 heeft nog geen patch voor Stagefright, dus doe je er goed aan je gaming tablet zo snel mogelijk van die belangrijke update te voorzien. Maar gelukkig is dit niet het enige dat Nvidia met de update meebrengt.

Want naast de Stagefright-patch zien we ook dat het bedrijf wederom enkele prestatieverbetering, vooral voor de batterij, heeft doorgevoerd. Ook zou Netflix nu beter op de Shield Tablet moeten werken. Door naar Instellingen > Over de tablet te gaan en op software-update te tappen, kun je zien of je de update kunt binnenhalen.

  • Delen:
Nvidia Shield Tablet
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.