Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Onbekende Windows-tablet van Samsung duikt nogmaals op

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2015, 14:41 CategorieWindows

Samsung heeft een onbekende tablet naar India verscheept om daar te testen; dit kan nog wel eens de onaangekondigde Windows-tablet zijn. Uiteraard heeft Samsung nog niets losgelaten over het onbekende apparaat, dus moeten we het doen met de geringe informatie.

Is dit de Windows-tablet van Samsung?

Vorige maand verscheen ineens het gerucht online dat Samsung bezig zou zijn met een twaalf inch-tablet met daarop Windows – en dan verwachten we Windows 10 – als besturingssysteem. Deze maand zien we de tablet mogelijk wederom verschenen en wel onder het modelnummer SM-W700. Nu zegt dat modelnummer vrij weinig, maar het geeft ons straks wel een middel om de tablet te blijven herkennen, zodat we stukje voor stukje de puzzel omtrent dit apparaat in elkaar kunnen zetten. Samsung heeft nog niets aangekondigd.

Uit de beschikbare informatie is op te maken dat het dus om een tablet gaat met een scherm van twaalf inch en dat we vermoedelijk te maken krijgen met Windows 10 – vooral dat laatste zou logisch zijn, aangezien Microsoft dat OS flink aan het pushen is. De prijs is ook al bekend: 457 dollar. Al zal dit niet de definitieve prijs zijn, kijkend naar het grote scherm. Verder heeft de tablet een qhd-scherm, 13 nm Intel Core M-chip en 4GB aan werkgeheugen. Mogelijk horen we in de komende weken meer over dit mysterieuze apparaat.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.