Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pinterest updatet iOS-app met iOS 9-mogelijkheden

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2015, 9:34 CategorieApplicaties

Pinterest, een online verzamel- en hangplek voor alles dat je leuk vindt om te hebben, heeft aangekondigd dat de iOS-app is geüpdatet. De nieuwe app biedt een aantal nieuwe functies aan die mogelijk zijn dankzij de release van iOS 9.

iOS 9: Pinterest-applicatie is voorzien van update

Pinterest heeft aangekondigd dat de iOS-applicatie vanaf nu geoptimaliseerd is voor iOS 9. Pinterest is een soort online verzamel- en hangplek waar je aan de wereld kunt laten zien wat je interesseert en wat je wil hebben en is daar redelijk succesvol in. Eén van de nieuwe functies voor de app is de implementatie van Spotlight, waardoor je, direct vanuit de iOS-interface, Pinterest kunt doorzoeken op pins, pinners en borden. Hoe vaker je de Pinterest-app op iOS gebruikt, hoe beter en nauwkeuriger de zoekresultaten zullen zijn.

Daarnaast ondersteunt Pinterest nu ook 3D Touch. Met die functie is het mogelijk om het app-icoontje even in te drukken, waarna er een menu wordt uitgeklapt. Via dat menu krijg je toegang tot de meest gebruikte features van de app, zoals snel een zoekopdracht uitvoeren, een nieuw bord maken of checken wat er nu zoal populair is op Pinterest. Tevens ondersteunt de app nu de universele links: dat betekent dat je niet eerst door Safari geleid wordt wanneer je op een link buiten de Pinterest-app tapt, maar direct naar de app kan gaan.

iOS 9 is sinds woensdagavond zeven uur beschikbaar voor het Nederlandse publiek. We hebben in dit artikel een overzicht gemaakt van de iOS-apparaten die allemaal geüpgraded kunnen worden. Wil je meer lezen over het besturingssysteem? Dan kun je bij ons uitgebreide achtergrondartikel terecht.

  • Pinterest
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.