Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pocket Beta v6.0.1 maakt delen van verhalen gemakkelijker

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2015, 16:29 CategorieAndroid

De bèta van Pocket heeft een update gekregen, waardoor het delen van de verhalen die je hebt opgeslagen, veel gemakkelijker gaat. Je kunt de nieuwste versie van de applicatie handmatig downloaden of je aanmelden voor het bèta-programma.

Delen gaat gemakkelijker in Pocket Beta

De later-lezen-applicatie Pocket heeft niet één, maar twee versie op Android. De ene vind je in Google Play en de andere kun je via APK Mirror binnenhalen of via de bèta-groep verkrijgen. De bèta-versie van Pocket heeft een toffe feature die de normale app nog niet heeft: een publiek profiel. Op dat profiel kun je de verhalen opslaan en delen met de mensen die je volgen. Ook is het zo dat het delen van je later-lezen-verhalen nu sneller en gemakkelijker kunnen worden gedeeld via andere sociale media, zoals Facebook en Twitter.

De app Pocket is een handige app voor het bewaren van artikelen. Zie het als een uitgebreid bladwijzersysteem (of favorietensysteem, wanneer je nog steeds gebruikmaakt van Internet Explorer) waar je artikel in kunt opslaan. Je kunt artikelen vanuit allerlei bronnen opslaan in Pocket, bijvoorbeeld vanuit je favoriete browser, maar ook vanuit Twitter, Flipboard, Pulse en Zite. Bovendien kun je vanuit je tablet, smartphone of pc bij alle artikelen die je hebt opgeslagen, aangezien de Pocket-applicatie alles lekker in de onzichtbare cloud opslaat.

Onlangs introduceerde Pocket nog enkele nieuwe features voor de iOS-versie van de app.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.