Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pocket voor iOS ondersteunt Spotlight en meer

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2015, 9:23 CategorieApplicaties

Pocket heeft laten weten dat er nu een update beschikbaar is voor de iOS-applicatie, die features als Spotlight en meer toevoegt. De later-lees-applicatie is daarmee officieel geoptimaliseerd voor het nieuwe OS van Apple: iOS 9.

Pocket geoptimaliseerd voor iOS 9

Nu iOS 9 gearriveerd is, kunnen ontwikkelaars van populaire applicaties eindelijk laten zien waar ze de afgelopen weken aan hebben gewerkt. Pocket, de populaire later-lees-applicatie, heeft aangegeven zijn iOS-app geüpdatet te hebben met features die alleen beschikbaar zijn op iOS 9, zoals Spotlight-zoeken. Vanuit de standaard zoekbalk van iOS kun je nu zoeken op titel en url, maar wanneer je een Pocket Premium-account hebt, dan kun je op meerdere dingen zoeken, zoals de volledige tekst, tags, onderwerp, auteur en meer.

Daarnaast heeft Pocket ook een exclusieve iPad-feature geïmplementeerd en oplettende lezers weten misschien al wat dat is: multitasking. Pocket ondersteunt namelijk Picture-in-Picture, waardoor je een video kunt bekijken terwijl je wat anders aan het doen bent. Dat is handig voor wanneer je bijvoorbeeld je iPad in de keuken gebruikt en een recept bij de hand hebt, terwijl je kijkt hoe je favoriete kok het werkt doet. De update is nu live in de App Store van Apple. Mocht je hem nog niet hebben, dan kun je hem hieronder downloaden.

iOS 9 is sinds woensdagavond zeven uur beschikbaar voor het Nederlandse publiek. We hebben in dit artikel een overzicht gemaakt van de iOS-apparaten die allemaal geüpgraded kunnen worden. Wil je meer lezen over het besturingssysteem? Dan kun je bij ons uitgebreide achtergrondartikel terecht.

  • Pocket
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.