Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go komt naar Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2015, 10:41 CategorieGaming

Volgend jaar zal je aan de hand van virtual reality Pokémons kunnen vangen in je omgeving met Pokémon Go. Dat liet The Pokemon Company onlangs weten in een persbericht.

Pokémon Go op je tablet

The Pokémon Company, een dochteronderneming van Nintendo, liet onlangs weten dat er momenteel hard gewerkt wordt aan de allereerste officiële Pokémon game voor iOS en Android. Momenteel zijn er al heel wat fans die een emulator gebruiken op Android om zo toch één van de klassieke games te kunnen spelen op een tablet of smartphone.

Pokémon Go is een virtual reality-spel en laat je toe om in je echte omgeving Pokémons te kunnen vangen aan de hand van je tablet of smartphone. De echte fans kunnen ook de Pokémon GO plus kopen, een wearable met een Pokéball die oplicht en vibreert als er een Pokémon in de buurt is. De prijs van het accessoire is nog niet bekend. Het spel zal vanaf volgend jaar beschikbaar zijn voor iOS en Android. Nintendo kondigde eerder al een Pokémon kaartspel aan voor tablets en smartphones, Pokémon Shuffle.

Pokémon GO plus

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.