Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Rovio brengt match-3 puzzelgame Nibblers uit

Geschreven door
Geplaatst op14 september 2015, 12:04 CategorieAndroid

Rovio, bekend van de gameserie Angry Birds, heeft een nieuwe game uitgebracht voor Android en iOS, genaamd Nibblers. Nibblers is een match-3 puzzelgame in de stijl van Angry Birds, maar dan zonder de boze vogels en met nieuwe personages.

Nibblers nu uit voor Android en iOS

Rovio heeft een nieuwe game uitgebracht voor Android en iOS: Nibblers. Nibblers is een match-3 puzzelgame die niets met Angry Birds te maken heeft, maar waarvan je wel kunt zeggen zeggen dat Rovio achter het design van de schattige personages zit. In Nibblers speel je met Coral. Je moet haar en haar vrienden helpen met het eten van zo veel mogelijk fruit. Ondertussen moet je het opnemen tegen de gemene hagedissen die niet blij zijn dat Coral en haar vrienden het eiland hebben overgenomen, op zoek naar nog meer fruit.

Laten we er dan maar niet omheen draaien: in Nibblers speel je als de slechterik, maar dan vormgegeven als een goeierik. Hoewel het misschien in het genre van match-3 past, dien je eigenlijk vier of meer van dezelfde soorten fruit op een rij te krijgen om ervoor te zorgen dat je die kunt opeten. Je krijgt toegang tot tweehonderd levels en Rovio heeft al aangegeven in de toekomst meer toe te zullen voegen. Ook is het uiteraard zo dat elk personage zo zijn eigen krachten heeft die je kunt inzetten om het fruiteetproces te versnellen.

Ook moet je het per leven opnemen tegen zo’n hagedis en kom je van tijd tot tijd nog eens een eindbaas tegen. Je kunt de game gratis downloaden via de onderstaande links; er zijn echter wel optionele in-app-aankopen aanwezig.

  • Nibblers
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.