Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sega’s Football Manager 2016 verschijnt in november

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2015, 10:21 CategorieAndroid

Uitgever Sega heeft bekendgemaakt dat de game Football Manager 2016 in november naar Android-, iOS- en Windows-apparaten komt. Er komt twee verschillende versies uit voor mobiele apparaten, voor zowel high-end als minder krachtigere devices.

Football Manager 2016 komt in november uit

Sega en Sports Interactive, de ontwikkelaar van het spel, hebben aangekondigd dat Football Manager 2016 in november zal worden gelanceerd voor Windows, Android en iOS. Uiteraard krijgt deze nieuwe versie een aantal nieuwe features, maar dat is niet de enige verandering. Sega heeft ervoor gekozen om de game in tweeën op te delen voor mobiele apparaten: Football Manager Mobile en Football Manager Touch. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien verwarrend, maar het idee erachter is gelukkig wel helder.

Football Manager Touch was altijd een quick-play-functie binnen Football Manager Classic, maar wordt nu dus uitgebracht als losse game. En Football Manager Handheld heet voortaan Football Manager Mobile. Ook komt er natuurlijk een standaard Football Manager uit, met de subtitel 2016, en wanneer je die aanschaft voor pc of Mac, dan krijg je de Touch-versie er gratis bij. In totaal gaat het hier dus om drie verschillende versies, waarvan alleen Touch interessant is voor Windows en high-end-tablets en Mobile voor de rest.

Het mooie aan Touch is dat het onder meer cloud saves ondersteunt en je daardoor een game kunt beginnen op je tablet en verder kunt spelen op je smartphone. Beide versies van de game voor mobiele apparaten kennen een aantal verbeteringen onder de motorkap, zoals verbeterde tactische opties en natuurlijk nog veel meer. Football Manager Touch kost 19,99 euro, terwijl Mobile 8,99 euro kost. De versie die verschijnt voor pc en Linux kost 54,99 euro, maar daar krijgt je dus Football Manager Touch gratis bijgeleverd als download.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.