Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sonic Dash 2: Sonic Boom krijgt soft launch in Canada

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2015, 10:44 CategorieApplicaties

De game Sonic Dash 2: Sonic Boom lijkt steeds dichterbij te komen. Nu heeft het spel een soft launch in Canada gekregen. Eerder dook het spel al op in Google Play, maar is nu dus ook verkrijgbaar in de App Store.

Sonic Dash 2: Sonic Boom nadert release

Speluitgever Sega is waarschijnlijk binnenkort van plan om de game Sonic Dash 2: Sonic Boom uit te brengen voor Android en iOS, aangezien het spel nu ook is opgedoken in de App Store van Apple. Helaas is Sonic Dash 2 nog niet voor iedereen verkrijgbaar, aangezien we hier te maken hebben met een soft launch. Dat is een releaseperiode waarin de spellenmaker zijn game uitbrengt in een klein gebied, zodat er nog verder kan worden geplaytest: een term die door ontwikkelaars wordt gebruikt om externe spelers de game te laten testen.

Op basis van de feedback van die spelers, wordt de game nog eens aangepast, totdat het klaar is voor een release. Eerder dook Sonic Dash 2 al op in Google Play, waar het nog steeds terug te vinden is. Helaas is het zo dat je ook daar de game (in Nederland) nog niet kunt downloaden. Sonic Dash 2: Sonic Boom is een soort combinatie tussen het populaire en leuke Sonic Dash en de tegenvallende (exclusieve) gameserie Sonic Boom op Wii U en Nintendo 3DS. Het thema van de game is gebaseerd op de televisieserie die samen met de games is uitgebracht.

  • Sonic Dash 2: Sonic Boom
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.