Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

TuneIn Radio Beta-app opgedoken voor Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2015, 9:43 CategorieApplicaties

Uit het niets is er ineens een Windows 10-versie van de populaire radio-applicatie TuneIn in de Windows Store verschenen. Het gaat hier wel om een bèta-versie van de app, die we helaas niet kunnen downloaden om uit te proberen.

TuneIn Radio-app staat in de Windows Store

Hoewel het bedrijf achter de populaire radiostreamingdienst TuneIn Radio al heeft aangekondigd met een Windows 10-app op de proppen te komen, heeft de ontwikkelaar nog niet laten weten wanneer dat precies gaat gebeuren. Daarom komt het als een heuse verrassing dat we deze week ineens de radio-app in de Windows Store zien staan. Het gaat hier nog wel om een bèta-versie van de radio-applicatie, eentje die we helaas niet kunnen downloaden om uit te proberen. Niemand kan in feite de TuneIn Radio-app downloaden op dit moment.

Met TuneIn Radio krijg je toegang tot duizenden bestaande radiozenders, miljoenen podcasts en een hoop nieuwsbulletins. De app is al beschikbaar op smartphones en tablets, evenals Sonos, Amazon Echo, HEOS by Denon, Logitech, Samsung TV, Roku, Google TV, Ouya en PlayStation 3 en later ook PlayStation 4 en biedt per land verschillende radiostations en content aan. De TuneIn-app voor Xbox is nog niet verkrijgbaar in het Nederlands, maar is al wel te downloaden naar je Xbox One wanneer je je landinstellingen op de console aanpast.

  • TuneIn Radio BETA
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.