Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter heft mogelijk limiet van 140 tekens op

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2015, 9:48 CategorieAndroid

Twitter denkt er momenteel over na om het limiet van 140 tekens op te heffen, zodat gebruikers meer ruimte voor hun berichten krijgen. Hoe en in welke vorm is nog niet bekend, maar de Twitter-werknemers zouden er al enthousiast over zijn.

Meer dan 140 tekens gebruiken op Twitter

Twitter wil dat je blijft en Twitter wil dat je tweet. Het bedrijf heeft in de afgelopen maanden al voor meerdere veranderingen gezorgd. Zo is het nu mogelijk om direct een foto of video te uploaden naar het sociale netwerk (die ook meteen weergeven kan worden) en is het gemakkelijker om andermans tweets te retweeten en daar je eigen boodschap aan te geven (en daarmee meteen het limiet van 140 te omzeilen. Nu wil het bedrijf een stap verder gaan en mogelijk het limiet van 140 tekens helemaal gaan opheffen.

Enkele Twitter-medewerkers (niet de minste) zoals de tijdelijke bestuursvoorzitter, Jack Dorsey, reageerden mogelijk al enthousiast over het idee. Het is echter nog niet duidelijk hoe Twitter dit gaat doen en hoe Twitter er daarna uit komt te zien (wij hopen dat het niet op Tumblr gaat lijken). Het is Twitter echter al eerder gelukt extra content in een tweet te plaatsen zonder dat het te veel van je limiet afhaalt, door middel van Twitter Cards, dus het zou zomaar kunnen dat hetzelfde systeem ook hier voor wordt ingezet.

  • Twitter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.