Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter krijgt broodnodige update op Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2015, 10:05 CategorieApplicaties

Twitter heeft bekendgemaakt dat het een verse update heeft uitgebracht voor de Windows 10-applicatie van het sociale netwerk. Twitter voor Windows 10 viel nogal tegen qua functies, dus deze update is meer dan welkom voor de fanatieke Twitteraars.

Twitter voor Windows 10 krijgt update

Toen Windows 10 in juli van dit jaar werd gelanceerd, lanceerde Twitter ook meteen zijn nieuwe Windows 10-applicatie. Hoewel het design van de app best wel mooi is, valt die toch gigantisch tegen door het gebrek aan features die op de andere platformen wel beschikbaar zijn. Daar brengt Twitter deze week verandering in door een broodnodige update uit te brengen, die een aantal functies introduceert die er eigenlijk al meteen in hadden moeten zitten. Desondanks zijn we blij dat ze alsnog worden toegevoegd.

Zo kun je nu binnen de Windows 10-applicatie gebruikmaken van de quote-functie. Daarmee is het mogelijk een tweet te quoten, zonder dat je daar een extra handeling voor hoeft te verrichten. Daarnaast heb je veel meer ruimte voor je eigen commentaar. Bovendien is het nu mogelijk om meerdere accounts te beheren, je lijsten te bekijken en aan te passen en een nieuwe sectie te doorzoeken, waarin je de meest populaire tweets en Twitteraars kunt tegenkomen. Al met al een significante update als je het ons vraagt.

Je kunt Twitter voor Windows 10 vanaf nu downloaden uit de Microsoft Store, via de onderstaande downloadlink.

  • Twitter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.