Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video opgedoken die mogelijk iPad Pro-design laat zien

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2015, 9:57 CategorieiPad

Er is een video opgedoken waarin we mogelijk het design, gemaakt met geanimeerde computerbeelden, te zien krijgen. Niets is echter nog zeker omtrent het apparaat, aangezien Apple zijn lippen stevig op elkaar houdt.

Video: is dit het design van de iPad Pro?

Als het even meezit dan kondigt Apple niet alleen de nieuwste lading iPhones aan op woensdagavond (Nederlandse tijd), maar ook de gloednieuwe iPad Pro. Dit weekend is er een video opgedoken waarin we mogelijk het design van het apparaat te zien krijgen. We zien in feite twee verschillende varianten: eentje die gebaseerd is op de geruchten van eind vorig jaar en eentje die is gebaseerd op de informatie die tot aan juni 2015 beschikbaar was. Maar in beide gevallen gaat het nog altijd niet om het officiële product van het bedrijf uit Cupertino.

De iPad Pro’s die je in de bovenstaande video ziet, zijn dan ook gebaseerd op alle geruchten en mogelijk ook de informatie die is geleverd aan accessoiremakers, die tijdens de release natuurlijk meteen met accessoires op de markt willen komen. Daarvoor hebben ze niet alleen afmetingen nodig, maar ook algemene informatie zoals de plaatsing van de speakers, de grootte van het scherm en waar de verschillende aansluitingen zitten. De video is waarschijnlijk niet honderd procent accuraat, maar licht wel alvast een tipje van de sluier op.

Over de iPad Pro wordt gezegd dat het een flinke iPad met een scherm van 12,9 inch wordt, maar hij zou niet worden voorzien van de nieuwste processor van Apple. Wel zou hij een speciale stylus krijgen en worden geleverd met iOS 9.1. Hopelijk horen we er aanstaande woensdagavond meer over.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.