Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: zo gaat de iPhone 6s Plus om met #bendgate

Geschreven door
Geplaatst op25 september 2015, 10:48 CategorieiPhone

Vorig jaar boog de iPhone 6 Plus heel gemakkelijk in je broekzak. Hoe zit dat nu met de iPhone 6s Plus? Buigt die net zo gemakkelijk mee? In de video na de break kun je zien wat er gebeurt als je wat druk op de nieuwe phablet van Apple zet.

Geen #bendgate voor de iPhone 6s Plus

Het lijkt erop dat de iPhone 6s Plus geen gebruik zal maken van de hashtage bendgate. Vorig jaar, toen Apple de iPhone 6 Plus lanceerde, kwamen enkele gebruikers er al snel achter dat de phablet in de broekzak buigt en schade oploopt. Er ontstonden namelijk scheurtjes in de zijkant en – in sommige gevallen – soms ook in het scherm. Dit jaar pakt Apple het anders aan. Niet alleen is de iPhone 6s Plus twee millimeter dikker, ook is het apparaat voorzien van 7000 Series-aluminium, waardoor #bendgate eindelijk voorkomen moet worden.

In de bovenstaande video zien we de man een iPhone 6s Plus vasthouden en daar met zijn duimen druk op uitoefenen. In het begin zie je nog weinig verschil, maar wanneer die, naar eigen zegge, negentig procent kracht zet, en zijn handen beginnen te trillen, dan valt op dat de iPhone 6s Plus mee buigt. Niet zo erg als zijn voorganger deed gelukkig en daarna zien we ook dat de telefoon terugvalt in het oorspronkelijke design, waardoor we nu dus het idee hebben dat we ons nergens zorgen over hoeven te maken. Dag, hashtag bendgate.

Later zien we twee mensen druk uitoefenen op het toestel en dan is er wel zichtbare schade. Maar, zo geeft de videomaker ook aan, dit is een situatie die vrijwel niet voor komt in de echte wereld en ook niet in je broekzak.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.