Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer levert gratis Continuum Dock en meer bij Jade Primo

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2015, 10:46 CategorieWindows

Acer heeft laten weten dat wanneer de Jade Primo-phablet met Windows 10 wordt uitgebracht, je onder meer het Continuum Dock gratis krijgt meegeleverd. Ook zullen de Jade Primo-gebruikers worden voorzien van een toetsenbord en muis, zonder extra kosten.

Acer levert Jade Primo met Continuum Dock en meer

Microsoft zal Windows 10 Mobile in december van dit jaar gaan lanceren. Tegen die tijd mogen we naast de Lumia 950 XL, ook de Acer Jade Primo-phablet mogen verwachten. Deze phablet werd al in september aangekondigd tijdens de IFA in Berlijn en heeft een scherm van 5,5 inch, een Super Amoled-display en een schermresolutie van 1080 bij 1920 pixels. Onder de motorkap zit een 1.8GHz hexacore Qualcomm Snapdragon 808-processor, een Adreno 418-gpu en 3GB aan werkgeheugen. Ook is er een usb type c-poort.

Dat is allemaal leuk en aardig, het beste nieuws moet nog komen. Wanneer de Acer Jade Primo wordt gelanceerd, zo geeft Acer aan, dan wordt het toestel geleverd met een gratis Continuum Dock, zodat je hem aan je pc-monitor kunt aansluiten het de phablet als een pc-vervanger kunt gebruiken. Ook wordt er zowel een toetsenbord als een muis meegegeven, zodat je direct aan de slag kunt met alles dat Windows 10 te bieden heeft. Eerder bracht Microsoft het nieuws naar buiten dat een losse Dock honderd dollar / euro gaat kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.