Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alcatel OneTouch presenteert de Pop 3-phablet

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2015, 14:45 CategorieAndroid

De fabrikant Alcatel heeft een nieuwe budgetphablet in de Alcatel OneTouch-serie aangekondigd, namelijk de Alcatel OneTouch Pop 3. Consumenten hebben de keuze uit een phablet met een 5,5 inch-scherm of een smartphone met een 5 inch-scherm.

Alcatel OneTouch Pop 3: phablet of smartphone?

Alcatel heeft een nieuwe smartphone en phablet aangekondigd, genaamd de Alcatel OneTouch Pop 3. Deze smartphone is straks in twee versies beschikbaar: eentje met een vijf inch-scherm en eentje met een 5,5 inch-scherm, waardoor de laatstgenoemde ook in de phablet-categorie valt. Ook kun je kiezen uit een 3G- of 4G-verbinding. Daarnaast maakt Alcatel ook melding van de ColoRize-technologie. Deze techniek moet ervoor zorgen dat het scherm van zowel de smartphone als phablet altijd scherpe beelden tevoorschijn haalt.

alcatel-onetouch-pop-3-1540x

De Pop 3 (5,5) heeft een acht megapixel-camera aan de achterkant en een vijf megapixel-camera aan de voorkant met videostabilisatie voor de nodige selfies, foto’s en video’s. Daarnaast beschikt het toestel over een quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan interne opslagruimte. De hoesjes – met metallic, geborstelde of lederlook afwerking – zijn verkrijgbaar in de verschillende kleuren goud, zilver wit en zwart. Een extra accessoire is de Aero FlipCase die bescherming biedt en relevante informatie toont.

Verder beschikt de phablet over Android 5.1 en een batterij met een vermogen van 2500 mAh. Hoeveel de phablet gaat kosten, is echter nog niet bekendgemaakt door Alcatel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.