Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 6.0 heeft een verborgen bestandenbeheerder

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2015, 9:28 CategorieAndroid

Android 6.0 Marshmallow heeft een verborgen bestandenbeheerder. Verwacht er echter niet te veel van: die is namelijk erg basaal. Maar hij is er wel en dat betekent mogelijk dat Google hierop voort kan bouwen en meer functies kan toevoegen.

De verborgen filemanager in Android 6.0

Sinds de introductie van Android als besturingssysteem voor smartphones en tablets in 2007, heeft Google al immens veel functies en features aangepast en toegevoegd. Eén handige feature schitterde tot op heden echter in afwezigheid en dat is de bestandenbeheerder (filemanager). Die is nu gevonden in Android 6.0 Marshmallow, al hebben we wel te maken met een enorm basale variant daarvan. Maar hopelijk betekent dit het begin van iets moois, want Google zou de filemanager natuurlijk altijd nog kunnen updaten.

Om de bestandenbeheerder te kunnen bereiken ga je naar Instellingen > Opslag en USB > en daar heb je de optie om uitgebreider je bestanden te bekijken. Niet dat deze bestandenbeheerder erg veel nut heeft met zijn basale functies, maar wat niet is kan nog komen. Waarschijnlijk heb je al een veel betere filemanager op je tablet of smartphone staan. Mocht je nog meer willen lezen over het beheren van je bestanden op Android, dan kun je altijd terecht in ons uitgebreide achtergrondartikel: Bestanden beheren op je Android tablet: hoe werkt het?.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.