Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bèta van WhatsApp toont inhoud van url op Android

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2015, 15:19 CategorieAndroid

Wanneer je nu de nieuwste bèta van WhatsApp downloadt via APK Mirror, dan krijg je toegang tot een nieuwe feature: de mogelijkheid om te zien wat iemand je voor link doorstuurt, voordat je hoeft te tappen op de doorgestuurde url.

Zien wat iemand doorstuurt via WhatsApp (bèta)

Wanneer je nu de nieuwste bèta van WhatsApp downloadt, WhatsApp 2.12.312, dan krijg je toegang tot een nieuwe feature: de mogelijkheid om te zien wat voor pagina iemand doorstuurt. WhatsApp geeft je een zogenaamde preview van de inhoud van de link. Dit werkt momenteel op websites (bijvoorbeeld wanneer je een standaard url of een specifieke pagina doorstuurt) en werkt nog steeds wanneer je een video deelt vanuit YouTube. Helaas toont WhatsApp geen afbeeldingen in de preview van de doorgestuurde url.

Ook is het zo dat wanneer je een videolink, bijvoorbeeld via de mobiele website van YouTube, kopieert uit de url-balk en dan plakt in WhatsApp, de preview niet werkt. Het werkt allemaal nog niet naar behoren dus. Ook kun je natuurlijk niet letterlijk de pagina bekijken voordat je er naartoe surft, maar moet je het doen met het logo van de website in kwestie, inclusief de koptekst. Daarnaast is het zo dat wanneer je een tweet door wil sturen, je slechts de eerste paar woorden ziet (afhankelijk van de hoeveelheid tekens, natuurlijk).

Wil je de nieuwste versie vast uitproberen? Download dan de link via APK Mirror. Ben je benieuwd naar de Google Drive-integratie? Dan kun je hier klikken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.