Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Candy Crush Saga wordt meegeleverd met Lumia 950 XL’

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2015, 10:30 CategorieApplicaties

Naar verluidt wordt de game Candy Crush Saga als standaard meegeleverd met zowel de Lumia 950 als de Lumia 950 XL. En mocht je die game niet spelen, dan heb je waarschijnlijk pech, aangezien het spel mogelijk niet te verwijderen.

Standaard Candy Crush op je nieuwe Lumia

De kans is heel groot dat Microsoft vanavond de nieuwe Lumia 950 XL (en zijn kleinere broertje zonder de XL) zal aankondigen. En hoewel dat in principe goed nieuws kan zijn (en we ondertussen nog meer goed nieuws ontvangen), zit er toch mogelijk een donker randje aan. Microsoft zal namelijk, naar verluidt, wederom apps standaard meeleveren met de hardware en één van die applicaties zou de game Candy Crush Saga kunnen zijn. En mocht je die game nou niet spelen, dan kun je hem mogelijk ook niet verwijderen.

Eerder gaf Microsoft al aan ervoor te zorgen dat Candy Crush Saga ook naar Windows 10 Mobile zou komen. Mocht je een preview-versie van Windows 10 Mobile op je smartphone of phablet hebben draaien, dan kun je de game ook al spelen. Daarnaast is het zo dat Candy Crush Saga ook wordt gebundeld met de installatie van Windows 10, maar gelukkig kun je dat spel wel van je hardware verwijderen. Laten we hopen dat we datzelfde nieuws vanavond te horen krijgen; want hoe minder bloatware op je toestel, hoe beter.

  • Delen:
Microsoft Lumia 950 XL
Windows 10

Reacties

  1. Rob
    06 oktober, 2015 om 11:57

    Volgens mij kun je ALTIJD elke app verwijderen van W10 mobile, deze dus ook.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.