Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Crossy Road brengt Pac-Man en Monument Valley samen

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2015, 9:13 CategorieAndroid

De ontwikkelaar van Crossy Road heeft een update uitgebracht die niet alleen Pac-Man, maar ook Monument Valley toevoegt aan de game. De update is nu live voor zowel Android als iOS en is gratis te downloaden.

Speel met Pac-Man in Crossy Road

Bandai Namco en Hipster Whale, de studio achter Crossy Road, hebben afgelopen zomer samengewerkt aan een nieuwe versie van Pac-Man, genaamd Pac-Man 256. Die game combineert de gameplay van Pac-Man en Crossy Road in een oneindig pakket aan chaos en plezier en dat trucje lijken beide bedrijven nu wederom uit te willen voeren. Je kunt nu namelijk met Pac-Man (en nog een aantal andere personages) de game Crossy Road spelen. En onderweg pak je natuurlijk alle witte puntjes die je tegenkomt.

crossy-road-pac-man

De stijl van het Pac-Man-leven doet ons denken aan Tron, met zijn blauwe, neon-achtige omlijningen en donkere landschap. Uiteraard maken de spookjes van Pac-Man ook hun intrede in het leven. Verder heeft Crossy Road nog een opvallende aanvulling gekregen: een level in de stijl van Monument Valley. Dit level is gebaseerd op de abstracte en minimale stijl van die populaire puzzelgame en kan zelfs gespeeld worden met het hoofdpersonage uit dat spel. De update is nu binnen te halen op Android en iOS.

  • Crossy Road
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.