Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Crossy Road-opvolger Shooty Skies krijgt Android-versie

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2015, 8:53 CategorieAndroid

De maker van de populaire game Crossy Road heeft aangegeven dat diens officiële opvolger, Shooty Skies, ook naar Android toe komt. Eerder werd ervan uitgegaan dat Shooty Skies alleen maar op iOS zou worden uitgebracht.

Shooty Skies: de opvolger van Crossy Road

Sinds de aankondiging van de game Shooty Skies, de officiële opvolger van het populaire Android- en iOS-spel Crossy Road, werd er eigenlijk van uitgegaan dat het spel enkel en alleen voor iOS zou gaan verschijnen. Dit blijkt nu echter niet het geval, aangezien de ontwikkelaar, Mighty Games, ook werkt aan een Android-versie van het spel. Voorheen noemde het team achter deze games zich Hipster Whale; er heeft dus een naamswijziging plaatsgevonden. Ook is het team niet helemaal hetzelfde meer als bij Crossy Road.

In Shooty Skies krijgen we wederom te maken met een vorm van de endless runner: het level stopt niet, totdat jij stopt (of af gaat). In plaats van springen en ontwijken zullen we dit keer moeten vliegen en schieten en zodoende een zo hoog mogelijke score te behalen. Mocht je nu al benieuwd naar zijn de Crossy Road-opvolger, dan kun je hem via de onderstaande downloadlink binnenhalen voor iOS. Wanneer de Android-versie van het spel verschijnt, heeft Mighty Games helaas nog niet bekendgemaakt, maar het hoeft niet lang te duren.

  • Shooty Skies
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.