Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #120

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app waarmee je handig apps kunt zoeken op je apparaat.

Tangram

Ben je geen groot fan van het snel opzoeken van informatie op het kleine scherm van je smartphone of tablet? Dan kun je de app Tangram eens proberen. Deze app heeft als doel je snel en eenvoudig informatie van het web voorschotelen, dankzij een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface en handige opties. De belangrijkste functies worden elk in een individueel tabblad getoond waardoor je sneller informatie kunt opslaan, delen of zoeken. Deze informatie kun je vervolgens verzamelen en weer eenvoudig terugvinden.

tangram-1540x

Tangram is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Tangram

Launchify

Launchify is een Android-launcher. Een launcher is een app voor Android die vaak extra functies toevoegt aan het Android-besturingssysteem. En Launchify is met name handig voor de mensen met veel apps op hun smartphone, phablet en tablet, aangezien de software kan kijken naar je locatie en op basis daarvan een app-suggesties kan maken. De apps verschijnen dan op een rijtje op het lockscreen van het apparaat, zodat je ze altijd snel kunt raadplegen – of je de telefoon nu ontgrendeld hebt of niet.

launchify-1540x

Launchify is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Launchify

Google Gesture Search

Staat je smartphone of tablet vol met apps en duurt het een eeuwigheid voordat je de app die je zoekt gevonden hebt? Probeer dan Google Gesture Search eens. Met deze app is het mogelijk apps te zoeken middels letters die je op je scherm tekent. Bij het openen van de app krijg je de vraag welke categorieën van apps er gebruikt moeten worden, en je kunt zelfs contacten en muziek toevoegen. Vervolgens teken je de eerste letter van de app, het nummer of de persoon die je zoekt op het scherm en het eenvoudige zoeken kan beginnen.

google-gesture-1540x

Google Gesture Search is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Google Gesture Search

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.