Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #115

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2015, 8:00 CategorieApple

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer onder andere een app waarmee je van je vakantiefoto’s kunstwerkjes maakt.

YouTube

Nee, YouTube is geen nieuwe app, dat klopt. Maar afgelopen week werd de iOS versie app geüpdatet, en de nieuwe app is compleet veranderd. De app heeft nu het ontwerp gekregen dat ook in de Android YouTube app te vinden is, geïnspireerd op het material design dat Google sinds kort gebruikt voor haar apps. De app is nu een stuk gemakkelijker te gebruiken, en het design is frisser en kan weer een aantal jaar mee.

Youtube app

De YouTube app is gratis te downloaden.

 • YouTube

Adobe Photoshop Fix

Wie op zoek is naar een app om foto’s mee te bewerken hoeft niet lang meer te zoeken. Adobe heeft afgelopen week Adobe Photoshop Fix uitgebracht, de iPad-versie van de bekende computer software. Photoshop Fix bevat een aantal bijzondere features, zoals het kunnen aanpassen van gezichten door middel van simpele sliders, en het weghalen van ongewenste objecten.

Adobe Photoshop Fix

Adobe Photoshop Fix is gratis te downloaden met vereist een Adobe ID (gratis).

 • Adobe Photoshop Fix

Fantastical 2

Naast YouTube kreeg ook Fantastical 2 afgelopen week een update. Deze gevierde kalender-app is nu helemaal geoptimaliseerd voor iOS 9. Gebruikers van de nieuwste iPhone 6s kunnen snel een nieuwe afspraak maken of een meeting opzoeken via 3D Touch, en iPad gebruikers kunnen de app naast een andere app gebruiken met split view.

Fantatiscal 2 app

Fantastical 2 is te koop voor €9,99 in de App Store.

 • Fantastical 2

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

 • Delen:

Reacties

 1. Gerda
  12 oktober, 2015 om 11:28

  Ik krijg het ikoontje van buienradar niet verwijdert van mijn iPad .
  Niet van het scherm en ook niet bij instellingen.
  Kunt u mij adviseren wat te doen a.u.b.

  Groetjes, Gerda

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.