Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #116

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2015, 8:00 CategorieApple

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer onder andere een app waarmee je podcasts kunt luisteren.

Overcast

Overcast wordt door velen gezien als de beste podcast-app beschikbaar in de App Store. Afgelopen week introduceerde de maker versie twee van de app, met een aantal belangrijke vernieuwingen. Zo kun je nu een podcast beluisteren zonder hem te downloaden (streamen) en is er ondersteuning voor 3D touch. Ook is Smart Speed verbeterd, een feature die de afspeelsnelheid dynamisch aanpast en spraakpauze’s overslaat.

Maar de grootste verandering is toch wel het verdienmodel van de app. De app was al gratis, maar via een in-app aankoop konden alle features gekocht worden. De app is nog steeds gratis, maar de in-app aankoop is verdwenen en in plaats daarvan zijn alle features gratis te gebruiken. Mensen die de app waarderen kunnen als blijk van waardering een bedrag naar de maker overmaken.

Overcast app

Overcast is gratis te downloaden.

  • Overcast

Sky Gamblers Air Supremacy

Sky Gamblers Air Supremacy is deze week Apple’s app van de week. In het spel ben je een straaljager piloot en vecht je online of in de singleplayer modus tegen vijanden. Je bestuurt je vliegtuig door je telefoon of iPad te kantelen, en schiet door op het touchscreen te tikken. Sky Gamblers Air Supremacy is een prachtige spel, maar dat heeft wel een nadeel: de app neemt veel ruimte in beslag, maar liefst 770MB.

Sky Gamblers Air Supremacy

Sky Gamblers Air Supremacy is tot donderdag gratis te downloaden, en kost normaal €0,99.

  • Sky Gamblers Air Supremacy

Minecraft: Story Mode

Afgelopen week bracht Telltale Games Minecraft: Story Mode uit. Minecraft: Story Mode is een choose your own adventure-game, gebaseerd op het bekende en populaire spel. Een choose your own adventure spel heeft een verhaal dat je zelf kunt beïnvloeden. Af en toe krijg je de keuze wat de personages in het spel moeten doen, en dit heeft effect op de rest van het verhaal.

Minecraft story mode app

Minecraft: Story Mode kost €4,99 in de App Store, waarbij je episode 1 gratis krijgt. Er verschijnen nog vier andere episodes die je los voor €4,99 kunt kopen, of alle vier in een keer voor €14,99.

  • Minecraft: Story Mode

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.