Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #117

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2015, 8:00 CategorieApple

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer onder andere een app waarmee je snel een link kunt opzoeken en versturen.

Prune

Als ik je zou vertellen dat er een spel is over bomen, zou je me niet geloven. Toch is het zo, en het is niet zo maar een app. In het prachtige Prune is het de bedoeling dat je een boom laat groeien naar de zon. Door takken af te snijden die niet richting de zon groeien, kan de boom verder groeien. Prune speel je niet voor het verhaal, en is ook niet verslavend. Prune speel je eerder omdat het zo mooi en rustgevend is.

Prune

Prune is te downloaden voor €3,99 in de App Store.

  • Prune

Slash Keyboard

Elke app heeft wel een manier om links te delen, maar met het Slash toetsenbord wordt dat pas echt gemakkelijk. Slash Keyboard is een app, maar het belangrijkste is het toetsenbord dat de app installeert. Door op het icoon te drukken kun je een link vanuit bijna elke app delen. Om een YouTube video te delen tik je bijvoorbeeld op het Slash icoon, typ je YouTube en vervolgens de titel van de video. De link wordt nu automatisch in je chat geplaatst. Handig!

Slash Keyboard

Slash Keyboard is gratis te downloaden.

  • Slash Keyboard

Downwell

Prune is een heel rustig spel, Downwell is het tegenovergestelde. In het spel moet je letterlijk zo diep mogelijk in de put raken. Dat doe je door monsters te ontwijken of neer te schieten, en rotsen te ontwijken. Val je namelijk een keer op zo’n rots, dan is het spel direct over. Hoewel Downwell helemaal niet zo rustig is als Prune, zijn er wel andere overeenkomsten, zo is ook Downwell een mooi vormgegeven spel, met een echte retro-feel.

Downwell app

Downwell kost €2,99 in de iOS App Store.

  • Downwell

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.