Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Surface Pro 4 verschijnt mogelijk in twee formaten

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2015, 9:51 CategorieWindows

De Surface Pro 4, die Microsoft mogelijk 6 oktober aankondigt, zou volgens de laatste geruchten moeten verschijnen in twee formaten. Het eerste formaat heeft een scherm van twaalf inch, terwijl de tweede een display van veertien inch zou moeten krijgen.

Gerucht: krijgt de Surface Pro 4 twee varianten?

Morgen zal Microsoft enkele nieuwe producten gaan tentoonstellen tijdens een najaarspresentatie van het bedrijf. De verwachting is dat we niet alleen een nieuwe Lumia-phablet te zien krijgen, maar ook een nieuwe Band en natuurlijk de Surface Pro 4. Over het laatstgenoemde apparaat is nu wederom het gerucht verschenen dat Microsoft het in twee varianten gaat uitbrengen: een variant krijgt dan een scherm van twaalf inch, net zoals de Surface Pro 3, terwijl de andere variant een scherm van maar liefst veertien inch zou krijgen.

Over de Surface Pro 4 wordt gezegd dat het een vijfde generatie Intel Broadwell-processor krijgen en niet de Core M. Het design staat toe dat er geen fan (kleine ventilator) nodig is om de hitte af te stoten; wel heeft het apparaat kleine gaatjes waar die hitte uit kan, maar die zouden niet zo groot en zichtbaar zijn als bij de Surface Pro 3 het geval is. Ook zou de Pro 4 veel minder lawaai maken, juist vanwege dat gebrek aan een ventilator. Bovendien zou het apparaat veel dunner worden, maar niet per se lichter dan zijn voorganger.

Onduidelijk is of er nog andere opties komen wat het scherm betreft. En als we de geruchten mogen geloven, afkomstig van iemand die een prototype in handen heeft, dan lijkt de Pro 4 ontzettend veel op de Pro 3, als je kijkt naar het scherm, de batterij, de plaatsen van de poorten en de kickstand. Microsoft zou bewust niets of weinig aan het design willen veranderen, zodat de mensen met een Surface Pro 3 met een gerust hart zouden kunnen overstappen én al hun eerder gekochte accessoires nog zouden kunnen gebruiken.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.