Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deel de route die je moet rijden met HERE Maps op Android

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2015, 9:26 CategorieAndroid

Het is vanaf nu mogelijk om de route die je samen moet rijden te delen met de bestuurder van de andere auto met HERE Maps op Android. Wanneer de feature naar de iOS-applicatie wordt gebracht, heeft de ontwikkelaar helaas niet bekendgemaakt.

Route delen nu mogelijk binnen HERE Maps op Android

Vorige maand deelde het ontwikkelteam achter de populaire kaarten- en routeapplicatie HERE Maps het idee om de route die je samen moet rijden, met meerdere auto’s, te kunnen delen met de andere bestuurders. Op die manier hoef je de andere bestuurders geen uitgebreide (en vaak snel vergeten) en handmatige routebeschrijving meer te geven, aangezien je die route nu kunt delen met de HERE Maps-applicatie op Android. Eerder was deze feature al beschikbaar in de bèta, maar hij zit nu ook in de stabiele versie van de app.

Met een druk op de knop kun je de route nu doorsturen naar die andere bestuurders, of ze de HERE Maps-applicatie op hun Android nou hebben geïnstalleerd of niet. Hebben ze dat niet gedaan, dan verschijnt de route als tekst in beeld. Hebben ze dat wel gedaan, dan opent de app zich vanzelf bij het openen van het bericht en kunnen jullie direct gaan beginnen met rijden. En als je dan toch de app open hebt staan, dan kun je de stem van de surf dude wederom instellen als begeleider – die kerel is namelijk teruggebracht naar Android.

Wanneer de update voor iOS verschijnt, is momenteel nog niet bekend.

  • HERE Maps
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.