Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze games uit september mag je niet missen op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2015, 12:00 CategorieAndroid

Deze week bekijken we drie totaal verschillende spellen voor Android en iOS die je niet mag missen voor op je tablet. Heb je zin in een piratenavontuur?

Drie spellen uit september

De maand september is voorbij gevlogen. Het was een drukke maand. Niet alleen vanwege IFA-beurs en al het nieuws dat daaruit voort stroomde, ook natuurlijk vanwege alle games die zijn uitgebracht in de afgelopen vier weken. Deze week behandelen we drie games die om één of andere reden nog niet eerder aan bod zijn gekomen op Tablets Magazine, maar zeker je aandacht, tijd en energie verdienen. Heb je bijvoorbeeld zin in een tof piratenavontuur en raak je enthousiast van de bovenstaande screen? Lees dan snel verder.

Swords & Crossbones (3,99 euro)

Swords & Crossbones is een humoristische rpg die elementen van games waarin je dorpen en dergelijke moeten bouwen combineert turn-based tachtical gameplay, maar dan zonder al die in-app-aankopen. Je kunt een groot eiland verkennen, daar een grote basis op bouwen, een team bij elkaar sprokkelen en beginnen met het zoeken van schatten. Gelukkig levert de bovenstaande combinatie aan genres en gameplay een verfrissende en diepe game die je het beste kunt spelen op je tablet, vanwege het veel grotere scherm dan op een smartphone.

swords-1540x

Deze game verschijnt iets later op iOS.

  • Swords and Crossbones

Freeze 2 – Brothers (1,99 euro)

Ongeveer drie jaar geleden verscheen de game Freeze op Android en het duurde niet lang voordat het een groot succes boekte. Het vervolg op die game pakt de basis van deel één en bouwt daar prettig op verder door ons nu twee oogbaldingen tegelijkertijd te laten navigeren door een puzzel. Je moet rekenen houden met zwaartekracht om de puzzels te kunnen voltooien. Je kunt de game gratis spelen, maar wanneer je eenmalig twee euro betaalt, dan heb je verder geen last meer van die vervelende advertenties op het beeldscherm.

freeze-2-1540x

  • A Moon For The Sky

Dim Light (0,99 euro)

Zoek je toch iets dat spannender is dan vrolijke piraten of puzzels met oogbaldingen? Check dan de horrorgame Dim Light, waarbij de zaklamp die je vasthoudt, je enige vriend in het leven is. Dim Light heeft een unieke atmosfeer die de term ‘zombies’ iets minder saai doet lijken (want kom op, we zijn al over het hoogtepunt heen). Je hebt de taak om uit de donkere omgeving te stappen. Je moet dus rondlopen totdat je je doel bereikt, terwijl je hordes zombies ontwijkt – die je ook nog eens blijven achtervolgen, totdat je weg of dood bent.

dim-light-1540x

  • Dim Light

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.