Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze Huawei- en Honor-apparaten krijgen Android 6.0

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2015, 9:17 CategorieAndroid

Huawei heeft laten weten welke toestellen onder de merken Huawei en Honor de upgrade naar Android 6.0 mogen verwachten. Helaas heeft het bedrijf geen tijdlijn meegegeven, dus weten we nog niet wanneer de updates verschijnen op deze toestellen.

Android 6.0 komt naar deze Honor- en Huawei-toestellen

Nu Google Android 6.0 Marshmallow heeft losgelaten in het wild, zullen steeds meer fabrikanten laten weten wanneer welk toestel de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem zal ontvangen. In de afgelopen weken hebben we al van zowel Sony als Samsung te horen gekregen welke smartphones, phablets en tablets de Marshmallow-update krijgen. Daarnaast hebben we ook al een onofficiële lijst met Android-apparaten, waarvan we niet zeker weten of al deze toestellen ook Android 6.0 krijgen.

Deze week laat Huawei weten welke Huawei- en Honor-apparaten worden voorzien van het nieuwe Android. We noemen ze voor het gemak maar even allemaal op.

Alle bovenstaande apparaten krijgen dus Android 6.0 Marshmallow, maar dan wel volgens de richtlijnen van Huawei’s eigen EMUI (Emotion UI). Dat houdt dus in dat je geen stock Android-ervaring krijgt, maar een ervaring met wat extra’s in de vorm van apps en functies, die niet standaard worden meegeleverd met vanilla Android.

  • Delen:
Huawei Mate S
Android Lollipop (5.1)
Huawei Ascend Mate 7
Android KitKat (4.4)
Honor 4X
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.