Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze Samsung-toestellen krijgen Android 6.0 Marshmallow

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2015, 9:40 CategorieAndroid

Samsung heeft laten weten welke Samsung-toestellen met Android de upgrade naar Android 6.0 Marshmallow gaan krijgen. Mocht je toestel hier nog niet tussen staan, geen paniek: de lijst kan namelijk nog aangevuld worden met meer apparaten.

Android 6.0 en Samsung-apparaten

Wanneer Google heeft bekendgemaakt wanneer we het nieuwe Android kunnen verwachten, dan wachten we met ons allen ongeduldig af tot we het nieuws zien verschijnen over het toestel dat we thuis hebben liggen. Heb je een Nexus of een Sony thuis, dan weet je inmiddels wel waar je aan toe bent. Vandaag mogen de eigenaren van de onderstaande Samsung-modellen zich ook gelukkig prijzen, aangezien naar buiten is gekomen dat in elk geval – de lijst kan dus nog aangevuld worden – de onderstaande apparaten Android 6.0 krijgen.

Het is goed om te zien dat dus in elk geval de vlaggenschepen van vorig jaar evenals dit jaar worden voorzien van de nieuwste versie van Android. Eerder liet Samsung al weten wat eigenaren van een Samsung-smartphone of -phablet al mogen verwachten van de software. Helaas is het nog onduidelijk wanneer we het nieuwe Android precies kunnen downloaden naar de bovenstaande toestellen. Hopelijk gaat het iets sneller dan vorig jaar, omdat sommige Android-gebruikers maanden hebben moeten wachten op de update.

  • Delen:
Samsung Galaxy S6 Edge+
Android Lollipop (5.1)
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.