Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze Sony-toestellen krijgen Android 6.0 Marshmallow

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2015, 13:52 CategorieAndroid

Sony heeft de complete lijst met smartphones, phablets en tablets naar buiten gebracht die Android 6.0 Marshmallow mogen verwachten. Wanneer eigenaars van deze Sony Androids Marshmallow mogen ontvangen, is nog niet bekendgemaakt.

Deze Sony-smartphones, -phablets en -tablets krijgen Android 6.0

Nu Google Android 6.0 Marshmallow heeft vrijgegeven, kunnen andere fabrikanten bekendmaken welke Android-apparaten de upgrade krijgen en wanneer. Vandaag is Sony aan de beurt. Helaas heeft de fabrikant nog niet naar buiten gebracht wanneer Marshmallow verschijnt voor de onderstaande apparaten, maar dat de upgrade komt, is inmiddels zeker.

Afwezig van de lijst is de Sony Z1-lijn. Dat is niet helemaal vreemd, omdat die lijn inmiddels meer dan twee jaar oud is. Wat goed is om te zien, is dat de Z2 Tablet wel wordt voorzien van Android 6.0, al zal het ongetwijfeld de laatste grote upgrade zijn. Andere toestellen die schitteren in afwezigheid zijn Xperia E3, Xperia A4, Xperia T2 Ultra en Xperia Z Ultra. Sony maakt binnenkort bekend wanneer we de upgrade kunnen downloaden en installeren op de bovenstaande toestellen. Als het zover is, dan lees je dat op Tablets Magazine.

  • Delen:
Sony Xperia Z5 Premium
Android Lollipop (5.1)
Sony Xperia Z4 Tablet
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.