Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit kun je verwachten van de Tales from the Borderlands-finale

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2015, 9:36 CategorieAndroid

Telltale Games heeft een trailer uitgebracht van de laatste Tales from the Borderlands-aflevering van het eerste seizoen. Heb je de vorige drie delen al uitgespeeld? Dan kun je aflevering vijf vanaf 22 oktober downloaden voor zowel Android als iOS.

Tales from the Borderlands – Aflevering 5

Deze week eindigt er alweer een seizoen van één van de populaire Telltale Games-spellen, namelijk die van Tales from the Borderlands. De laatste aflevering zou bij menig gamer een traan kunnen opwekken, als we de ontwikkelaar mogen geloven. De laatste aflevering heet Vault of the Traveler en verschijnt op 22 oktober voor zowel Android als iOS. Mocht je de seizoenspas hebben gekocht een paar maanden geleden (het kan nu nog steeds), dan kun je de aflevering direct van aanstaande donderdag binnenhalen op je mobile device.

Mocht je de game tot nu toe nog niet gespeeld hebben, maar er wel interesse in hebben, dan volgen nu spoilers. In aflevering vijf zien we wat er gebeurt nu Jack opnieuw de baas is over Helios en hij is er klaar voor de koning van Hyperion te worden, met of zonder jouw hulp. Ondertussen proberen jij en je vrienden Helios te ontsnappen met het Gortys-stuk, ontdek je wie er loyaal is en wie niet en krijg je te maken met geheimen die uitkomen. Al met al moet dit een spannend en vooral afsluitend finalstuk gaan worden.

  • Tales from the Borderlands
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.