Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie games gebaseerd op filmfranchises voor op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2015, 12:00 CategorieApplicaties

Deze week bekijken we drie games op basis van filmfranchises, die – ondanks het materiaal – niet tegenvallen en tof zijn om te spelen.

Star Wars: Uprising (gratis, IAA)

Star Wars: Uprising is een traditionele role playing game met een twist en speelt zich af tussen Return of the Jedi en het nog niet uitgekomen The Force Awakens. Het mooie aan dit spel is misschien nog wel dat je helemaal niet te maken krijgt met verschillende klassen en dat je daardoor de mogelijkheid hebt om je personage uit te bouwen en vorm te geven zoals jij wil. De enige belangrijke keuze die je aan het begin van Star Wars Uprising dient te maken is voor welke factie je wil spelen. De game is gratis, maar bevat in-app-aankopen.

star-wars-uprising-1540x

  • Star Wars: Uprising

Minions Paradise (gratis, IAA)

In Minions Paradise krijg je de taak om een themapark voor de Minions te bouwen. Je krijgt te maken met allerlei obstakels en opdrachten die te maken hebben met het opbouwen van een park, zoals het neerzetten van winkels, ritjes, et cetera. Het lijkt op een casual game-ervaring te worden, waar je je tijd en resources moet managen. Ook heb je de mogelijkheid verschillende missies aan te nemen, zodat je het eiland, die je dus zelf tot op zeker hoogte vormgeeft, ook nog kunt verkennen. En waar je de in-app-aankopen moet vermijden.

minions-paradise-1540x

  • Minions Paradise

The Martian: Bring Him Home (3,22 euro / 2,99 euro)

In de game The Martian: Bring Him Home ben jij degene die contact heeft met astronaut Mark Watney, op het moment dat hij gestrand is op de planeet Mars. Aan jou de taak om Watney terug op aarde te krijgen, door niet alleen strategisch te denken, maar ook door sterk te leunen op je kennis en intuïtie. Jij hebt als het ware Watney’s leven in handen, dus het is te allen tijde opletten geblazen. Op iOS werkt de game al met de Apple Watch en de makers hebben aangekondigd dat ondersteuning voor Android Wear binnenkort wordt toegevoegd.

the-martian-bring-him-home-1540x

  • The Martian: Bring Him Home

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.