Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie games voor Halloween voor op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2015, 12:00 CategorieAndroid

Omdat het dit weekend Halloween is, bekijken we deze week drie games die je tijdens deze donkere en enge feestdag kunt spelen.

Slender-man (gratis / 2,99 euro)

In de Slender-man games, je hebt meerdere delen namelijk, is de basis duidelijk: je doorzoekt een gebied die je eigenlijk helemaal niet hoort te doorzoeken. Daar kom je al gauw achter wanneer je wordt opgejaagd door een lange, dunne man of vrouw (wanneer je Slenderina speelt), die je alleen pakt wanneer je het lef hebt om achterom te kijken. Doe je dat niet, dan kan de Slender-man je niet pakken. Maar niet weten waar je vijand zich bevindt op het moment dat je maakt dat je wegkomt, is het allerergste (zelfde geldt voor spinnen in het echte leven).

slender-man

  • Slender-man

Five Nights at Freddy’s 4 (3,29 euro / 2,99 euro)

In Five Nights at Freddy’s 4 speel je niet met een bewaker die moet opletten in een gebouw in de avond, maar speel je met een kind dat alleen thuis is en doodsbang in z’n eigen kamer zit opgesloten. Heel je huis zit namelijk vol moordlustige robotdieren die het op jou gemunt hebben en het is aan jou de taak om de avond te overleven. Dat doe je dit keer niet door allemaal kamers in de gaten te houden of deuren te sluiten. Nee, je hebt alleen een zaklamp tot je beschikking en daar moet je het maar mee zien te redden.

five-nights-freddys-4

  • Five Nights at Freddy's 4

The Walking Dead (4,99 euro per aflevering)

Mocht je het eerste seizoen van The Walking Dead nog steeds niet hebben gespeeld, dan is dit het moment – op welke platform je dat ook doet. In dit eerste seizoen (seizoen twee is ook beschikbaar) maken we kennis met Lee, die niet precies weet wat er in de wereld speelt. Terwijl hij de zombies ontloopt, ontmoet hij het meisje Clementine. The Walking Dead bevat enkele schrikmomenten, maar is vooral goed in het laten zien hoe wanhopig mensen kunnen worden wanneer de wereld vergaan is – seizoen twee gooit daar een schep bovenop.

walking-dead-season-1

De eerste aflevering van zowel seizoen één als twee is nu gratis te downloaden, voor de rest betaal je vijf euro per aflevering. Met de Season Pass, te koop als in-app-aankoop, krijg je nog meer korting. De game is tijdelijk niet verkrijgbaar voor iOS.

  • The Walking Dead: Season One

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.