Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie sportgames voor op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2015, 12:00 CategorieAndroid

Deze week bekijken we drie sportgames voor op je tablet, aangezien er drie goede spellen zijn uitgebracht in de App Store en Google Play.

Drie sportgames voor Android en iOS

Wanneer een speluitgever voor de release van een mobiele versie van een bestaande sportfranchise, zoals FIFA, leuzen gebruikt als ‘graphics en gameplay op gelijke voet met de console-versie’, dan staan we daar nog steeds kritisch tegenover. Want hoe dichtbij de ontwikkelaar ook komt, het zal voorlopig niet in de buurt komen van de ervaring die je hebt op een Xbox One of PlayStation 4. Dat betekent echter niet dat je geen goede sportgames kunt spelen op je Android of iPad: hieronder bespreken we er daarom drie voor je.

FIFA 16 Ultimate Team (gratis, IAA)

In FIFA 16 kun je een team opbouwen en managen met de spelers die je wil: je hebt daarvoor de keuze uit meer dan tienduizend spelers en vijfhonderd clubs. Met dat team kun je vervolgens het veld betreden en verschillende opdrachten voltooien, maar ook toernooien mee winnen en natuurlijk even snel een potje tussendoor spelen. Het mooiste aan FIFA 16 voor mobiele apparaten, is dat het vanaf de grond af aan opgebouwd is voor mobiele apparaten. Dat resulteert in gameplay die echt geënt is op een touchscreen.

fifa-16-ultimate-team-1540x

  • FIFA 16 Ultimate Team

Champ Man 16 (gratis, IAA)

Speluitgever Square Enix presenteert wederom een voetbalmanager in de vorm van Champ Man 16. Eerder dit jaar bracht de uitgever al Championship Manager: All-Stars uit en blijkbaar was dat de multiplayer van deze game – Champ Man 16 blijkt de singleplayer te zijn. Mocht je het dus niet leuk vinden om tegen echte mensen te spelen of win je liever van een computer? En heb je wat extra geld over voor die in-app-aankopen en honderden teams, dan kun je met een gerust hart de voetbalmanager Champ Man 16 uitproberen.

champ-man-16-1540x

  • Champ Man 16

Rugby Nations 16 (gratis / 4,99 euro, IAA)

Rugby Nations 16 is één van die sportgames die gevestigde namen binnen het sportgamesgenre (we kijken naar jou, EA) laat zien hoe het moet. De game bevat echte internationale teams, een seasonmanagermodus en behoorlijke graphics. Daarnaast is het zo dat je met één simpele in-app-aankoop alle features kunt ontgrendelen die de game te bieden heeft, maar niet voordat je hem gratis hebt gedownload en hebt kunnen uitproberen. Rugby neemt de laatste tijd in populariteit toe en daar kan Rugby Nations 16 enorm van profiteren.

rugby-nations-16-1540x

  • Rugby Nations 16

* IAA = in-app-aankopen

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.