Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Duitse webshop lekt mogelijk Europese prijzen iPad Pro

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2015, 17:37 CategorieiPad

Een Duitse webshop heeft de prijzen van iPad Pro al gepubliceerd, wat ons vermoedelijk een inzicht geeft in de Europese prijzen van het toestel.

iPad Pro in november

De Duitse reseller Cyberport heeft op haar website de verschillende prijzen van de iPad Pro al gepubliceerd, inclusief een releasedatum. Dit geeft ons vermoedelijk wel een inzicht in de Europese prijzen van het toestel, aangezien de reseller eerder al de correcte prijzen van de Apple TV 4 lekte.

Het goedkoopste model, de iPad Pro 32GB Wi-Fi zou zo’n €899 gaan kosten. Het model met 128GB aan opslag kost €1049, als je ook mobiel wil internetten betaal je €1229. Op de site staat aangeduid dat het toestel op 19 november geleverd zou worden. Apple hield de officiële releasedatum in Europa voorlopig nog op “ergens in november”.

De prijs van de Apple Pencil, de stylus die de iPad Pro complimenteert, is nog niet geweten. Dit zal vermoedelijk ergens tussen de 80 en 100 euro schommelen. De officiële gegevens rond de prijs en beschikbaarheid zullen waarschijnlijk spoedig volgen.

We berichtten eerder al dat Apple niet veel exemplaren van zijn nieuwste iPad heeft besteld bij zijn leveranciers. Dit kan er op wijzen dat het apparaat op het begin niet vlot leverbaar zal zijn. Wie zijn iPad Pro dus zeker wil hebben doet er goed aan die zo snel mogelijk te bestellen.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.