Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste aflevering Game of Thrones van Telltale nu gratis

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2015, 10:33 CategorieAndroid

Telltale Games, de ontwikkelaar van verschillende verhaalgedreven games, kondigt aan dat aflevering één van Game of Thrones nu gratis is op Android en iOS. Ook laat de ontwikkelaar weten wanneer we de langverwachte laatste episodes mogen verwachten.

Game of Thrones Episode 1 nu gratis op Android en iOS

Telltale Games heeft inmiddels een indrukwekkend portfolio met verhaalgedreven games, met titels als The Walking Dead, Tales from the Borderlands en Game of Thrones. Deze games kenmerken zich door de choose your own adventure-speelstijl: jij als speler hebt vaak invloed op het verloop van verhaal in de vorm van simpele dialogenkeuzes. Mocht je willen uitproberen hoe dat is, dan kan dat nu ook met de eerste aflevering van Game of Thrones. Die is namelijk, als als episode 1 van Tales from the Borderlands, nu gratis.

Dit doet Telltale om de mensen die nog niet overstag zijn, toch over te halen de serie eens uit te proberen. Tevens kondigt Telltale Games aan wanneer we de laatste aflevering van Game of Thrones mogen verwachten, aflevering zes om precies te zijn. Dit gebeurt op 17 november, op dezelfde dag dat je ook de game kunt kopen op disc voor verschillende gameplatformen. Dit Game of Thrones-avontuur concentreert zich op de familie Forrester, tijdens de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden in het vierde seizoen van de HBO-televisieserie.

  • Game of Thrones
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.