Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste aflevering Tales from the Borderlands nu gratis

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2015, 9:33 CategorieAndroid

Ontwikkelaar Telltale Games heeft bekendgemaakt dat de eerste aflevering van Tales from the Borderlands nu gratis te downloaden is op zowel Android als iOS. Ook komt de laatste aflevering eind deze maand uit op alle platformen waarop de game beschikbaar is.

Speel aflevering één van Tales from the Borderlands nu gratis

Net zoals we vaker het geval is wanneer een gameserie op z’n einde loopt of al geëindigd is, zien we nu ook dat ontwikkelaar Telltale Games de eerste aflevering van zijn gameserie Tales from the Borderlands gratis heeft gemaakt op zowel Android als iOS. Dat betekent dat je nu, zonder te betalen, kennis kunt maken met het verhaal, de personages en de gameplay van deze toffe gameserie en daarna kunt beslissen of je betaalt voor de rest van het seizoen of niet. Oh en de laatste aflevering, nummer vijf, verschijnt op 22 oktober op mobile.

Houd je van verhaalgedreven spellen met een hoop actie, check dan de game Tales from the Borderlands. Borderlands is van oorsprong een hybride van de genres rpg en fps, maar is voor dit avontuur omgetoverd tot een point-and-click-spel. Je speelt met twee hoofdpersonages tegelijk, die allebei hun kant van het verhaal vertellen. Op een gegeven moment komen ze op het hetzelfde punt en legt de ontwikkelaar ineens veel meer nadruk op actie dan welk spel van Telltale dan ook. Aflevering één tot en met vier zijn nu beschikbaar op Android en iOS.

  • Tales from the Borderlands
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.