Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook laat gebruikers tekenen op hun foto’s

Geschreven door
Geplaatst op7 oktober 2015, 10:00 CategorieAndroid

Facebook laat gebruikers vanaf nu tekenen op de foto’s die ze nog moeten plaatsen via de Android- of iOS-applicatie. Je hoeft de app hiervoor niet te updaten, aangezien het erop lijkt dat dit aan de serverkant geregeld wordt bij Facebook.

Tekenen op je Facebook-foto’s

Het is al een tijdje mogelijk je Facebook-foto’s te bewerken via de applicaties op Android en iOS, maar vanaf nu kun je er ook op gaan tekenen. Dat kan met de nieuwe feature genaamd Doodle: dat is een simpele pen waarmee je simpele tekeningen kunt maken. Deze functie wordt nog uitgerold voor zowel Android als iOS en het lijkt erop dat je de app daarvoor niet hoeft te updaten, aangezien die een serveronderdeel lijkt te zijn. Je kunt een kleur kiezen en de dikte van de pen aanpassen, maar daar houden de opties wel bij op.

Je hebt nog wel de beschikking over ‘undo’ en ‘reset’, maar hebt verder geen uitgebreide features tot je beschikking. Is dat erg? Waarschijnlijk niet, aangezien Facebook dit bedoeld heeft als leuke gimmick die je af en toe zal gebruiken. Verrassend is het in elk geval niet, aangezien de populaire applicatie voor mobiele telefoons Snapchat, eigendom van Facebook, precies dezelfde simpele bewerkingsopties heeft qua tekeningen maken. Mocht je nog niet kunnen tekenen, dan hoef je waarschijnlijk niet lang meer te wachten tot dat wel kan.

  • Facebook
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.